Shërbimet Tona

Espulsionet

Estradicionet

Fallsifikimet

Investitorët e huaj

Kontrata

Administrative

Përfaqësim Ligjor

Specializime master

Si Funksionojmë Ne?

Shqyrtojmë rastin tuaj

Na dërgoni dokumentacionin

Analizojmë Problemin

Ne fillojmë kërkimet për rastin tuaj

Fillojmë çështjen ligjore

Ndjekim rastin tuaj në gjykatë

Raste të ngjashme me tuajin

Cakto Takim

Na kontaktoni dhe ne do të jemi partneri juaj

Preambul:

Ne, Populli i Shqipërisë, krenarë dhe të vetëdijshëm për historinë tonë, me
përgjegjësi për të ardhmen, me besim te Zoti dhe/ose te vlera të tjera universale, me vendosmërinë për të ndërtuar një shtet të së drejtës, demokratik e social, për të garantuar të drejtat dhe liritë themelore të njeriut, me frymën e tolerancës dhe të bashkëjetesës fetare, m e zotimin për mbrojtjen e dinjitetit dhe të personalitetit njerëzor, si dhe për prosperitetin e të gjithë kombit, për paqen, mirëqenien, kulturën dhe solidaritetin shoqëror, me aspiratën shekullore të popullit shqiptar për identitetin dhe bashkimin kombëtar, me bindjen e thellë se drejtësia, paqja, harmonia dhe bashkëpunimi ndërmjet kombeve janë ndër vlerat më të larta të njerëzimit

Përshtypje

Pse Ne

Seriozitet

Zyra jonë udhëhiqet nga parimi i besnikërisë ndaj klientit, punës se përkushtuar  profesionalizëmit dhe seriozitetit

Eksperience

Mbrojtja e të drejtave dhe interesave tuaj është më e lehtë kur këshilloheni dhe ndihmoheni nga një avokat profesionist, me eksperience të gjerë

Partneritet

Studio jonë ofron një bashkëpunim të gjerë ne itali dhe konsulencë dhe bashkëpunim me magjistratët më të mirë dhe pedagogët e shtetit Italian

Certifikimet Tona

Avokatet Tanë

Dalan Mustafaraj

Dalan Mustafaraj

Avokat, Ekspert Kriminalist
Heqie e Espulsionit të të gjitha llojeve në zonën shengen. ‘ Lëvizie e lirë në BE.

‘Rifreskim i Lejes së qëndrimit të punës (permasa di soggiorno e carta di soggiorno).

‘Të Drejtat e Emigracioni! .

‘ Bashkim Familiar. Nuse. Fëmijët. Prindërit.

Cakto Konstultë

Na kontaktoni dhe ne do të jemi partneri juaj