Më Shumë ›
Ne auditoret dhe ambjentet e universitetit te Milanos ku jam specislizuar ne kriminologji dhe ne magjistrat tributari Më Shumë ›
Me Cavalier Marion ne studion e tij ne Bruksel Më Shumë ›
Dottor Toni Pocchia ekspert ne antiquariat dhe ne kuadrat e pikturave te viteve 900 Më Shumë ›
Ne studion e porofesor dhe avokat, prof Vitullio Musolini Më Shumë ›
me Cavalier Mario VOLANI ne studion e tij Më Shumë ›
Certifikime Më Shumë ›
Ekstradicioni

Sipas art. 13 te Cod. Penal (R.D.19 Ottob.n.1398),qe do te thote se eshte i rregulluar nga ligji penal Italian[730-741c.p.p.] njohja ne shkalle Internacionale ekstradicioni por per disa shtete varet edhe […]

Më Shumë ›
Te rejat e qeverise Italiane mbi spulsionet.

Espulsioni sipas vendi eve te qeverise Italiane thone se: -ndalojne hyrjen ne Itali, te huajtl qe kane mare espulsion edhe ne shtetet e tjera te Shengenit(BE-se) ne territorin Italian. Heqja […]

Më Shumë ›