Rreth Studios

Studioligjoreinternacionale vjen në Tiranë me një eksperiencë perëndimore 10 vjecare në fushën e ligjit.

Vet avokati Dalan Mustafaraj është i specializuar në disa fusha të ligjit, si kriminologjia, pedagogjia juridike, grafoloigjia Etj… si dhe bashkëpuntorët e huaj kanë studiuar dhe janë specializuar jashtë vendit në perëndim dhe janë petagog aktual në unversitete të ndryshme në fushën e ligjit, disa nga bashkëpuntorët tanë janë:

Roberta Bruzzone – Doktoresh dhe docente,  Kriminologe në masterat e kriminologjisë.

Federico Fenzio – Drejtor shkencor i masterave, docent universitar dhe konsulent pedagogjik.

Alessandra Szego : Docente Unversitare, Për të drejtën penale dhe kriminologjisë, Universiteti Bergamo.

Anna Gabbiadini – Psikopedagogjiste, Universiteti i Milanos

Simona Speluzzi – Mjeke Eksperte në psikodiagnostikën dhe në psikologjinë juridike

Si dhe docent të tjerë

Me këtë staf docentësh në të cilin bën pjesë dhe avokati Dalan Mustafaraj si referent i studentëve të huaj, organizojmë specializime në master: Master në kriminologji, master në pedagogjinë juridike shkollore, familiare në Itali

Gjithashtu studio jonë bashkëpunon me partner të huaj në itali, Francë, Greqi, Zvicër, Gjermani dhe jo vetëm…

Në këto specialitete:

Kriminologji dhe psikopatologji forense (Spitalet Psikiatrike Gjygjsor)

Pedagogji Juridike, Shkollore familjare (Konsulenca Ligjore Private)

Grafologji Forense (Fallcifikimet e Dokumentacionit)

Penale Civile

Mbrojtje ligjore jashtë vendit të cdo qytetari me leje qëndrimi, dhe si vizitor turistik, nga aksidentet e ndryshme në procesin e  marrjes  së dëmshpërblimit

Detaje

Siguri
Partneritet
Bashkepunim
Seriozitet

Shërbimet Tona

Kontrata

Administrative

Përfaqësim Ligjor

Banka Dhe Sigurime

Espulsionet

Estradicionet

Fallsifikimet

Investitorët e huaj

– Statistika –

Vite Eksperiencë

Seriozitet

Besueshmëri

Bashkëpuntor

Avokatet Tanë

Dalan Mustafaraj

Dalan Mustafaraj

Avokat, Ekspert Kriminalist
Heqie e Espulsionit të të gjitha llojeve në zonën shengen. ‘ Lëvizie e lirë në BE.

‘Rifreskim i Lejes së qëndrimit të punës (permasa di soggiorno e carta di soggiorno).

‘Të Drejtat e Emigracioni! .

‘ Bashkim Familiar. Nuse. Fëmijët. Prindërit.

Cakto Konstultë

Na kontaktoni dhe ne do të jemi partneri juaj